VARAŽDINSKE TOLICE – U organizaciji Udruge kuhara Varaždinske županije, Turističke zajednice Varaždinskih Toplica i Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju danas je u hotelu Minerva započeo 1. Međunarodni kulinarski trofej «Zlatna nimfa». Kulinarski trofej započeo je okruglim stolom na temu «Kulinarska baština Varaždinskog kraja kao element turističke ponude» dok natjecateljski i kreativni dio počinje sutra. Što će se od sutra događati u hotelu Minerva najavio je predsjednik Udruge kuhara Varaždinske županije Damir Crleni:
Središnji dio manifestacije je natjecanje 9. kola Hrvatskog kuharskog kupa, na kojem će se natjecati tridesetak kuhara iz cijele Hrvatske:
U subotu je na rasporedu sjednica Glavnog odbora Hrvatskog kuharskog saveza, dok će sedamdesetak kuhara, članova saveza, na prigodan način obilježiti Svjetski dan «šefova» spravljanjem jela koja će u konačnici imati oblik velike kuhače.