KAKO INSTALIRATI AVAST Instalacija Avasta - Gorila.hr

Instalacija Avast antivirusnog programa

Instalacija Avasta je vrlo jednostavna, sve što trebate je presnimiti antivirusni program sa ove adrese, instalirati ga, resetirati računalo i obnoviti antivirusne definicije

Avast je popularan antivirusni program. Prednosti Avasta su to što ne zauzima mnogo resursa, lako se obnavljaju definicije, a postoji i besplatna inačica koja radi svoj posao i više nego dobro za prosječnog korisnika.

Ukoliko vam treba zaštita protiv virusa, a niste u financijskoj mogućnosti izdvojiti novac za antivirusni softver kao odlična alternativa nameće se Avast antivirus. Naravno, u besplatnoj inačici ovog programa bit ćete zakinuti za neke funkcije koje imaju korisnici sa licencama, no svoju osnovnu zadaću, a to je zaštita od virusa izvršava i više nego dobro.

Instalacija Avasta je vrlo jednostavna, sve što trebate je presnimiti antivirusni program sa ove adrese, instalirati ga, resetirati računalo i obnoviti antivirusne definicije. Ukoliko niste imali instalirani nikakav antivirusni program možete pokrenuti i skeniranje sistema.

Buduće nadogradnje Avasta vrše se automatski, a svaki pokušaj unošenja zlonamjernog koda na vaše računalo Avast će uredno spriječiti.

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Dnevne vijesti

'Matija i ja više nismo zajedno'

­Uzrok prekida je neslaganje karaktera, a ne treća osoba - nisam u vezi i nema naznaka nove ljubavi,...

Prijateljstvo ili ljubav?

Sve su glasnija šaputanja kako Tanja Dragović, supruga tenisača Gorana Ivaniševića njeguje nježno pr...

Kraljica Hrvatske ostala bez krune!

'Svoju je kćer nudila svima za bilo koji posao kako bi što više zaradili, željela ju je poslati da p...

Life Style

Dobar madrac - najbolja uspavanka

Madrac koji jamči kvalitetan san mora se prilagoditi obliku tijela tako da blago podupire kralježni...

Suha ili masna perut

Vruć zrak, energično češljanje… sve što je štetno za osjetljivu kožu i vlasište ne preporučuje se ni...

Tko odlučuje: roditelji ili djeca?

U obiteljima odlučuju roditelji, a u vrtićima i školama odrasli